OVER MIJ

Jolanda Riedijk

Jolanda Riedijk is pedagoog en coacht kinderen en jongeren o.a. op de mindset. Daarnaast is zij een succesvolle coach binnen het kader van Passend Onderwijs en neemt zij leerkrachten en ouders mee in de ontwikkeling van het kind. Jolanda Riedijk ontwikkelt trainingen voor kinderen, jongeren, ouders en professionals.

De Mindset poppen van Sensitief Coachen zijn door Jolanda Riedijk ontwikkeld en blijken een effectieve methodiek te zijn in het coachen van kinderen in de basisschoolleeftijd. Inmiddels zijn er naast de Mindset poppen nu ook bijbehorende materialen beschikbaar, zoals het werkboek voor kinderen en de doosjes met talentenkaartjes en positieve denkkaartjes.

Video afspelen

Vanuit de hulpvragen en ontwikkelingsbehoeften die ik in de dagelijkse praktijk zag, heb ik zes jaar geleden de Mindset poppen ontwikkeld. Na een pilot van een jaar was het voor mij, de leerkrachten en ouders duidelijk dat deze methodiek een positief effect heeft op de ontwikkeling van een kind.

Naast de Mindset poppen is er ook een bijpassend werkboek beschikbaar en is de methodiek nu aangevuld met kwaliteiten kaartjes en helpende gedachten kaartjes.

REVIEWS

Enthousiaste deelnemers

NicoleCoach Passend Onderwijs basisonderwijs
Lees verder
‘Ik heb Jolanda vier jaar geleden op de NOT beurs ontmoet. Ik heb in haar stand toen al kennisgemaakt met de Mindset poppen. Ik ben haar al die jaren via social media blijven volgen en was blij verast om te zien dat er nu ook online cursussen gevolgd kunnen worden. Ik werkte al met helpende gedachten kaartjes en met kwaliteiten kaartjes, maar de Mindset poppen zijn echt uniek. En wat leuk dat er nu een bijpassend werkboekje bij zit en andere ondersteuningsmaterialen! Ik werk er nu een aantal weken mee en merk echt dat het werkt’.
PatriciaAmbulant begeleider in het basisonderwijs
Lees verder
‘Ik ben heel blij dat ik door de online cursus nu ook met de Mindset poppen kan werken. Het lukte me door de afstand naar de Randstad niet om de fysieke training te volgen. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe deze methodiek werkt en vind ik het fijn dat ik ook nog contact met Jolanda op kan nemen als ik vragen heb over situaties die ik in de praktijk tegenkom. En daarnaast ben ik blij met de andere werkmaterialen die erbij zitten. Fijn om een complete methodiek te hebben die ik tijdens mijn ambulante begeleiding in kan zetten’.
Scroll naar boven