AANBOD

De Mindset poppen

Wat levert deze methode jou als professional op?

1. Concrete Resultaten:

 • Je leert progressiegericht werken
 • Je weet hoe je kinderen in een onderzoekende houding kan brengen
 • Je krijgt kennis over het geven van feedback op de taak, het proces, op metacognitie of op de persoon
 • Je krijgt naast de theorie ook praktische tools om kinderen te coachen op competenties, autonomie en relaties.

2. Praktische Toepasbaarheid:

 • Omdat het gehele pakket bestaat uit theoretische kennis en praktische materialen die allemaal op elkaar aansluiten, kan jij na het behalen van een certificaat direct aan de slag. Deze interactieve methode draagt bij aan een positieve en effectieve leeromgeving. Als professional biedt het jou ondersteuning in het begeleiden van kinderen naar een grotere mindsetbewustzijn en groeigerichte mentaliteit. 

 

 

 

3. Interactiviteit:

 • De aanschaf van pakket 2 en 3 biedt jou de mogelijkheid om met behulp van video calls en een bezoek op locatie casestudies en intervisie in te plannen.

4. Ondersteuning:

 • Tijdens en na de cursus kan je rekenen op de ondersteuning van Jolanda Riedijk, zoals feedbackmogelijkheden.

5. Resultaatgericht:

 • Een aantal professionals gingen jou voor en hebben hun ervaringen op de website gedeeld.
 • Hoe fijn is het wanneer je een pakket met alle benodigde materialen bij de hand hebt?!

PAKKET 1

Mindset poppen STARTER

Pakket 1

€249,99

Wat krijg je?

Bonus:

 • Een certificaat na het behalen van de cursus.

PAKKET 2

Mindset poppen GEVORDERD

Pakket 2

€379,00

Wat krijg je?

Alles van pakket 1, één extra set Mindset poppen, 2 extra werkboeken, 1 video call, alsmede uitbreiding van de volgende modules:

Bonus:

 • Een certificaat na het behalen van de cursus
 • Een video call met Jolanda Riedijk.

PAKKET 3

Mindset poppen EXPERT

Pakket 3

€599,00

Wat krijg je?

Alles van pakket 2, plus 3 extra sets Mindset poppen, 4 extra werkboeken:

Bonus:

 • Een certificaat na het behalen van de cursus
 • Een bezoek van Jolanda Riedijk op locatie, waarin ruimte is voor casusbesprekingen en intervisie.
 • Je ontvangt de digitale Mindset activiteitengids.

 

REVIEWS

Enthousiaste deelnemers

NicoleCoach Passend Onderwijs basisonderwijs
Lees verder
‘Ik heb Jolanda vier jaar geleden op de NOT beurs ontmoet. Ik heb in haar stand toen al kennisgemaakt met de Mindset poppen. Ik ben haar al die jaren via social media blijven volgen en was blij verast om te zien dat er nu ook online cursussen gevolgd kunnen worden. Ik werkte al met helpende gedachten kaartjes en met kwaliteiten kaartjes, maar de Mindset poppen zijn echt uniek. En wat leuk dat er nu een bijpassend werkboekje bij zit en andere ondersteuningsmaterialen! Ik werk er nu een aantal weken mee en merk echt dat het werkt’.
PatriciaAmbulant begeleider in het basisonderwijs
Lees verder
‘Ik ben heel blij dat ik door de online cursus nu ook met de Mindset poppen kan werken. Het lukte me door de afstand naar de Randstad niet om de fysieke training te volgen. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe deze methodiek werkt en vind ik het fijn dat ik ook nog contact met Jolanda op kan nemen als ik vragen heb over situaties die ik in de praktijk tegenkom. En daarnaast ben ik blij met de andere werkmaterialen die erbij zitten. Fijn om een complete methodiek te hebben die ik tijdens mijn ambulante begeleiding in kan zetten’.
Mevr. KoomenLeraar ondersteuner / coach in het basisonderwijs
Lees verder
‘Ik ben aan de Mindset training begonnen, omdat ik kinderen wil helpen met hun mindset. In de klas en tijdens de individuele begeleiding zie ik dat kinderen soms vastlopen door een vaste mindset. Ik heb zelf ook veel aan de Mindset training gehad. Ik heb namelijk geregeld ook een vaste mindset. Door de training ben ik me daar veel meer bewust van geworden. Door de Mindset poppen in te zetten bij de kinderen (ongeacht welke doelgroep) ervaar ik dat het de kinderen helpt om op een positieve manier te gaan denken en hen te laten ervaren wat ze goed doen. Ook al denken zij er anders over. Je ziet de kinderen stralen wanneer ze ‘Guus of Guusje Groei’ zijn. En dat het niet uitmaakt wanneer je fouten maakt! Ik raad het andere professionals aan om deze training te gaan volgen!’.

VeraOnderwijsassistente speciaal basisonderwijs
Lees verder
‘Ik ben onderwijsassistente op het speciaal onderwijs en hoorde via via over de Mindset training en de Mindset poppen. Ik heb contact opgenomen met Jolanda om te vragen of deze methode ook passend is voor mijn doelgroep. Ik was na de uitleg enthousiast geworden en heb de training gevolgd. Het was voor mij voor mijn doelgroep (autisme en licht verstandelijk beperkt) even zoeken naar de manier waarop ik het klassikaal aan kon bieden, maar met praktische tips van Jolanda is het gelukt. De leerlingen pakken een Mindset pop die ze op zichzelf vinden lijken tijdens de werkjes in de klas. Sommige leerlingen zeggen ‘Ik ben nu Victor Vast. Ik vind het moeilijk’. Daardoor kan ik met de leerling onderzoeken wat hij nodig heeft om verder te kunnen. Ik ben verast door het effect dat de Mindset poppen hebben op de kinderen. Ik ben er heel erg blij mee!’.
ClaudiaLeerkracht groep 6 in het basisonderwijs
Lees verder
‘Ik ken Jolanda door haar begeleiding van leerlingen op onze school. Ik zag dat de coaching met de Mindset poppen een positieve uitwerking had op de leerlingen waar zij mee werkte en toen werd ik nieuwsgierig naar deze methode. Ik heb de training gevolgd en ik gebruik de Mindset poppen nu in mijn klas. Kinderen zijn zich nu meer bewust van hun gedachten, gevoelens en hun werkhouding. Ze durven nu sneller aan te geven wanneer ze meer uitleg nodig hebben en zijn niet meer bang om foutjes te maken. Ze weten nu dat fouten maken bij het leren hoort. Ik vind de Mindset poppen een aanvulling in de klas’.
M. van Tol-Deuze
Lees verder
'De training met de Mindset poppen is een training die bol staat van nuttige, onderbouwde en toepasbare informatie rondom het begeleiden van kinderen waarbij het denken over leren of het leren zelf een oppepper kan gebruiken. Vooral de bevlogenheid van Jolanda, de voorbeelden uit de praktijk en de enorme kennis over het begeleiden van kinderen in de breedste zin, heb ik tijdens deze training ervaren dat de juiste mindset iedereen kan helpen. Inclusief mijzelf! Binnen deze training zat dus alles wat ik ervan verwachtte en nog een beetje meer....
Scroll naar boven